Bilder, barn och integritet

Hej kära läsare,

Idag vill jag ta upp ett ämne som jag vet att många av er har undrat över – varför lägger jag inte upp så många bilder på mig själv och mina barn på min trädgårdsblogg?

Jag älskar att skriva om min trädgård och om vår familj, men när det kommer till att lägga upp bilder på mig själv och mina barn så har jag alltid varit lite reserverad.

För det första är det viktigt för mig att skydda mina barns integritet. Som förälder vill jag inte utsätta dem för onödig exponering på internet, och jag vill inte heller att deras bilder ska användas utan vår tillåtelse.

För det andra är jag en person som gillar att hålla mitt privatliv privat. Jag har inget emot att dela med mig av mina trädgårdsprojekt och mina tankar om livet, men jag vill inte att mitt ansikte ska vara överallt på internet. Det känns inte bekvämt för mig.

Självklart förstår jag att det kan vara frustrerande för vissa av er att inte kunna se vem det är ni läser om eller att inte kunna följa mina barns utveckling. Men jag hoppas ni kan respektera mina val och att ni fortfarande kan uppskatta mina skrivna ord och bilder av min trädgård.

Tack för att ni läser min blogg och för att ni förstår mitt sätt att tänka.

Kärlek och trädgårdslycka,

Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen