Länkar och hur affiliate marketing fungerar

Idag vill jag prata om något som kan verka lite förvirrande för vissa av er: affiliate marketing och varför jag ibland lägger upp länkar till andra sidor på min blogg.

För att förklara vad affiliate marketing är, så handlar det om ett partnerskap mellan mig som bloggare och andra företag eller produkter. När jag länkar till deras produkter eller tjänster och någon av mina läsare klickar på länken och gör ett köp, så får jag en liten procentuell del av försäljningen som en ersättning för mitt arbete med att marknadsföra produkten.

Jag vill vara helt öppen med er om varför jag lägger upp sådana länkar. Förutom att jag vill kunna fortsätta med min passion och att driva min trädgårdsblogg, så har jag också en dröm om att bli självförsörjande på mina egna grönsaker. Och det kostar pengar att göra det.

Genom att ta på mig samarbeten med företag som jag tror på och som jag vet att mina läsare kan ha nytta av, så kan jag få lite extra inkomst som hjälper mig att uppfylla min dröm om att bli självförsörjande. Det innebär också att jag kan fortsätta att dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter med er på ett gratis och tillgängligt sätt.

Men för att det här ska fungera på ett bra sätt så behöver jag också er hjälp. Om ni klickar på en länk som jag delar och väljer att köpa en produkt från den sidan, så kommer jag att få en liten del av försäljningen. Men det kostar inte er någonting extra! Ni betalar samma pris oavsett om ni går direkt till företagets hemsida eller om ni klickar på min länk först.

Så jag hoppas att ni förstår varför jag ibland lägger upp länkar till andra sidor och varför jag tar på mig samarbeten med företag. Jag vill fortsätta att dela med mig av min passion för trädgård och för att bli självförsörjande på egna grönsaker, och jag hoppas att ni vill fortsätta att följa med mig på min resa.

Tack för att ni läser min blogg och stödjer mig på min väg!

Just nu samarbetar jag med:

Apohem – Nätapoteket som gör det lätt att leva

Wexthuset.com – Trädgårdsbutiken på nätet

Yves Rocher: Skönhetsprodukter med ingredienser från växtriket

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen