Betalt samarbete med Yves Rocher

Jag är så glad över att få dela med mig av mitt senaste samarbete med Yves Rocher. Som ni kanske redan vet, har jag länge varit ett fan av deras fantastiska hudvårdsprodukter och nu har jag möjligheten att dela min passion med er.

Som någon som strävar efter en självförsörjande livsstil på min trädgård, är det viktigt för mig att hitta produkter som är miljövänliga och hållbara. Yves Rocher är ett företag som verkligen står för dessa värderingar. Deras produkter är inte bara skonsamma mot vår planet, utan också mot vår hud. Att jag får möjlighet att samarbeta med dem gör att jag får en liten peng varje gång någon handlar efter att ha klickat på denna länken. Det känns lite fånigt att göra reklam såhär men det är värt att prova.

Jag har personligen testat flera av deras produkter, och jag kan utan tvekan säga att jag är imponerad av resultatet. Jag har en känslig hudtyp och har alltid haft svårt att hitta produkter som fungerar för mig. Men med Yves Rochers produkter har jag äntligen hittat en lösning som fungerar!

Jag vill gärna rekommendera några av mina favoritprodukter från Yves Rocher till er. För det första, deras ”Sérum Végétal” ansiktsolja är helt fantastisk för att ge näring till torr hud och för att minska synligheten av rynkor. För det andra, deras ”Elixir Jeunesse” ögonkräm är en riktig livräddare för att ta bort mörka ringar och påsar under ögonen. Slutligen, deras ”Sérum Végétal” dagkräm med SPF 25 ger mig den perfekta solskyddet jag behöver under dagtid.

Jag vet att det kan vara lite irriterande när bloggare gör reklam, men jag hoppas verkligen att ni kan ge Yves Rocher en chans. Om ni vill prova några av deras produkter själva, så kan ni använda min länk för att få tillgång till deras fantastiska utbud. Tack för att ni läser, och hoppas att ni också kommer att bli lika förälskade i Yves Rocher som jag har blivit!

Använd gärna denna länken 🙂

Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen