Gardenstore.se betalt samarbete för bättre trädgårdsprodukter

Hej kära läsare,

Jag heter Anna och driver en trädgårdsblogg där jag delar med mig av mina erfarenheter och tips om trädgårdsodling. Ett av mina mål är att bli självförsörjande genom min trädgård, och för att kunna fokusera mer på det har jag nyligen inlett ett betalt samarbete med Gardenstore.se.

För er som inte vet vad ett betalt samarbete innebär, så är det när ett företag betalar en influencer eller bloggare för att marknadsföra deras produkt eller tjänst. I mitt fall innebär det att jag får en provision varje gång någon av mina besökare klickar på länken till Gardenstore.se och gör en köp. Det här är ett win-win-samarbete eftersom det ger mig möjlighet att tjäna pengar samtidigt som jag kan fortsätta att fokusera på min trädgård och min blogg.

Att odla en egen trädgård kräver mycket tid och energi. Det är en ständig process av att så, plantera, skörda och underhålla växterna. Dessutom måste man läsa på om olika växtsorter och metoder för att få bästa möjliga resultat. Allt detta tar tid och kräver resurser.

Genom mitt samarbete med Gardenstore.se kan jag få en extra inkomst samtidigt som jag fortsätter att fokusera på min trädgård. Det betyder att jag kan investera mer tid och resurser i min trädgård utan att behöva oroa mig för min ekonomi. Jag kan köpa mer fröer och plantor, investera i bättre trädgårdsredskap och göra min trädgård ännu vackrare.

Men samtidigt som jag tjänar pengar på mitt samarbete med Gardenstore.se är det viktigt för mig att mina läsare känner att jag inte bara marknadsför produkter för att tjäna pengar. Därför väljer jag att samarbeta med företag som jag själv kan stå för och som jag tror kommer att vara till nytta för mina läsare. Gardenstore.se är ett sådant företag, med ett brett utbud av högkvalitativa produkter för trädgårdsodling.

Så, kära läsare, genom mitt samarbete med Gardenstore.se kan jag fortsätta blogga och odla och närma mig mitt stora mål, att kunna försörja mig på mitt odlande och bloggande.

För er del kostar det ingenting extra, men klickar ni er in på Gardenstore.se via min länk så får jag en liten provision på varje köp.

Tack och förlåt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen