Inspiration och mat

Hej alla läsare!

Jag heter Anna och jag är en mamma till två barn och en passionerad trädgårdsodlare. Att ta hand om en stor trädgård kan ibland kännas överväldigande, speciellt när man har två små barn att ta hand om. Men jag kan säga att det är en av de bästa sakerna som hänt mig.

Att odla min egen mat och se hur mina grönsaker och örter växer är en känsla som jag inte kan beskriva. Och det bästa av allt är att jag kan involvera mina barn i min hobby. De tycker om att hjälpa till att plantera frön och vattna växterna. Att lära dem om hållbarhet och självförsörjning är något jag brinner för och jag hoppas att jag kan inspirera dem att fortsätta odla och laga mat när de blir äldre.

Men med två barn och en stor trädgård att ta hand om kan det ibland vara svårt att hitta inspiration till att skriva min blogg. Att hitta den kreativa energin efter en lång dag kan vara utmanande, men jag har några tips som hjälper mig att komma igång:

  1. Ta en promenad i trädgården: Att titta på mina växter och se hur de växer ger mig inspiration till att skriva om mina odlingserfarenheter.
  2. Laga mat med mina grönsaker: Att använda mina egenodlade grönsaker i matlagningen ger mig inspiration till nya recept att skriva om på min blogg.
  3. Läs andras bloggar: Att läsa andra trädgårdsbloggar ger mig inspiration till att skriva om nya ämnen och utveckla min egen stil. Glädjekällan Isas trädgård och Lunas blogg är några av mina inspirationskällor.
  4. Ta en paus: Ibland är det bästa sättet att hitta inspiration att helt enkelt ta en paus och koppla av. Att ta en promenad eller göra något som jag tycker om utanför trädgården hjälper mig att återhämta mig och hitta ny energi.

Jag hoppas att ni har tyckt om att läsa om min vardag som trädgårdsodlare och mamma. Att hitta balansen mellan mina två passioner kan vara utmanande, men det är definitivt värt det. Och jag hoppas att jag kan fortsätta att inspirera er med mina blogginlägg och att ni också finner glädje i att odla och laga mat.

Jag har betalda samarbeten med babyface.se och Yves Rocher där du kan skämma bort dig själv eller någon du tycker om med trevliga hudvårdsprodukter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen