Om mig…

Hej!

Vad kul att du har hittat hit, Anna heter jag och det är jag som driver trädgårdsdrömmen blekinge, det lilla personliga företaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är utbildad trädgårdsarkitekt och har en bred kunskap kring växter, växtkomposition/design, trädgårdshistoria samt mät och ritteknik. Jag har 17 års erfarenhet av praktiskt trädgårdsarbete vilket också är min stora passion här i livet. Jag driver även bloggen trädgårdsdrömmen.se, kika gärna in där och låt dig inspireras.

 

En reaktion på “Om mig…”

  1. Väldigt fin hemsida Anna! När jag ser bilderna inser jag att det var väldigt längesedan jag var på besök.
    Stort lycka till med företaget!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Där trädgårdsdrömmar blir till veklighet…